Dienstverlening

Waar staan we voor


Mater Dei staat voor warme zorg op maat. Samen met het bestuur, de medewerkers, de vrijwilligers en de mantelzorgers werken we aan een traject op maat voor de bewoner.


Om dit te kunnen bekomen wordt er hard geïnvesteerd in opleidingen, maar ook in samenwerking met andere partners uit de zorg, zowel de thuiszorg als de ziekenhuizen.


Mater Dei maakt deel uit van de Huntingtonconventie waardoor een aantal plaatsen voorbehouden is voor bewoners met de ziekte van Huntington.


WACHTLIJST


Ons woonzorgcentrum werkt aan de hand van een wachtlijst. Kandidaat-bewoners kunnen zich steeds vrijblijvend komen inschrijven bij de sociale dienst. 

AFSPRAAK/RONDLEIDING


Indien u meer informatie wenst over de wachtlijst, ons aanbod en de werking in huis mag u steeds contact opnemen met onze sociale dienst. Zij helpen u graag verder en geven u met veel plezier een rondleiding in ons woonzorgcentrum.


CONTACT SOCIALE DIENST


U kan onze medewerkers van maandag tot vrijdag bereiken van 8u30 tot 16u30 op het nummer 02/398 00 13 of via e-mail naar sociale.dienst@materdei-wzc.be.