Agenda

vzw Mater Dei - Molenhofstraat 31 - 1670 Heikruis

tel. 02/396 12 60      info@materdei-wzc.be

Agenda

Terugkerende activeiten


Elke maandag en donderdag om 10u

Kaartgroep

Iedereen die graag een kaartje legt, is welkom in 't Molenhof.


Elke maandag om 14u

Eucharistieviering

Eucharistieviering in de kapel.


Elke woensdag op 14u15

Koor

Samen zingen in Onder Ons.


Elke donderdag om 14u30

Breigroep

Iedereen die graag de breinaalden bovenhaalt, is welkom in Onder Ons om samen gezellig te breien bij een kopje koffie en een leuke babbel.


Elke donderdag om 13u45 (april t.e.m. september)

Wandelen

Bij goed weer wordt afwisselend voor de bewoners van de Zonnebloem en Onder Ons een wandeling georganiseerd. Wandelen in Heikruis-dorp, in onze tuin, langs de Dender, ...


.

Februari


10 tot 14 februari 

Week van de Kwaliteit

Maandag start onze Week van de Kwaliteit. Zorgvragers zullen kunnen genieten van extra verwenmomentjes, medewerkers zullen kunnen proeven van elkaars job en bezoekers en familieleden zullen kleine boodschappen kunnen achterlaten voor onze medewerkers, vrijwilligers, bewoners, .... Daarnaast wordt iedereen getrakteerd op lekkere chocoladen hartjes. Valentijn valt samen met de Week van de Kwaliteit, dus Mater Dei zal voor een volledige week gehuld zijn in hartjes, groot en klein. 


14 februari 

Valentijnsdiner

Op de dag van de geliefden worden ook hier de bewoners en hun partner niet vergeten. Om 11u45 starten we met een heerlijk diner. Gelieve in te schrijven aan het onthaal.


21 februari om 14u30

Verjaardagsfeest

Deze namiddag worden de jarigen van januari en februari in de bloemetjes gezet. Eerst genieten van een lekker stuk taart bij een heerlijke tas koffie en daarna samen de benen losgooien op de dansvloer. Iedereen welkom!


28 februari

Honden op bezoek

Deze namiddag komt Sien met haar
twee therapiehonden op bezoek, bij onze zorgvragers die op de kamer blijven.