Agenda

vzw Mater Dei - Molenhofstraat 31 - 1670 Heikruis

tel. 02/396 12 60      info@materdei-wzc.be

Agenda

Terugkerende activeiten


Elke maandag en donderdag om 10u

Kaartgroep

Iedereen die graag een kaartje legt, is welkom in 't Molenhof.


Elke maandag om 14u

Eucharistieviering

Eucharistieviering in de kapel.


Elke woensdag op 14u15

Koor

Samen zingen in Onder Ons.


Elke donderdag om 14u30

Breigroep

Iedereen die graag de breinaalden bovenhaalt, is welkom in Onder Ons om samen gezellig te breien bij een kopje koffie en een leuke babbel.


Elke donderdag om 13u45 (april t.e.m. september)

Wandelen

Bij goed weer wordt afwisselend voor de bewoners van de Zonnebloem en Onder Ons een wandeling georganiseerd. Wandelen in Heikruis-dorp, in onze tuin, langs de Dender, ...


.

Copyright Mater Dei vzw

Juli & augustus


6 juli 

Ronde van Frankrijk

De renners van de Ronde van Frankrijk maken vandaag hun grote start op de Grote Markt van Brussel. Onze kok maakt een typisch Frans gerecht voor onze bewoners. 


9 juli 

Zomerfeest

Voor ons zomerfeest gaan we deze keer de Nederlandse toer op. 's Middags zorgt de kok voor een Nederlands middagmaal. In de namiddag kan iedereen genieten van een leuk optreden. 


11 juli 

IJsnamiddag

Vandaag worden al onze bewoners getrakteerd op een lekkere dame blanche. Vanilleijs, chocoladesaus, slagroom, ... om te watertanden!


12 juli & 9 augustus

Bezoek honden

Sien komt met haar honden Paiko en Raika langs voor haar maandelijks bezoek aan ons woonzorgcentrum. Zij gaat langs op de kamers en in de leefruimtes. Aaien, spelen, een korte wandeling, ... gewoon genieten van hun gezelschap. 


30 augustus om 14u30

Verjaardagsfeest

Vandaag worden de jarigen van de maanden juli en augustus in de bloemetjes gezet. Gezellig samenzijn met een stukje taart en een tas koffie, wie wil kan ook de benen losgooien op de dansvloer. Allen welkom in de grote zaal.